Cursilloweekend, wanneer en waar

Aankomende bijeenkomsten

Dit jaar zal weer een Cursillo weekend worden georganiseerd. Dit weekend zal worden gehouden in Abdijhof Mariënkroon in Nieuwkuyk van 23 t/m 26 november 2023.  Aanmelden is vanaf nu mogelijk via de volgende telefoonnummers: 06 – 2546 7893  of: 06 – 4442 2379, of via het volgende emailadres info@cursillo.nl

komt u met openbaar vervoer, dan kunnen wij u (indien noodzakelijk) ophalen bij NS-station ’s Hertogenbosch.

Nadere gegevens worden na inschrijving toegezonden. U kunt ook bellen met één van de contactpersonen.

 

Voor het cursilloweekend moeten wij kosten maken. U moet daarbij met name denken aan de kosten die we afrekenen in het bezinningscentrum waar wij in de drie dagen van het weekend gastvrijheid genieten. Het gaat om een bedrag van € 300,- per persoon waarin alles inbegrepen is (maaltijden, consumpties en een één-persoonskamer met douche en toilet, inclusief een lakenpakket). Wij vragen uw bijdrage om deze kosten te dekken.

Geld mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen!

Daarom bieden we u tegen het einde van het weekend de mogelijkheid op anonieme wijze uw bijdrage te geven. Kunt u niet het volle bedrag betalen, dan geeft u minder. Kunt u  meer missen, dan is een hogere bijdrage welkom om bij een volgend Cursilloweekend minder draagkrachtige deelnemers in staat te stellen een Cursilloweekend mee te vieren.